KONYA / EREĞLİ - Ereğli Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Abdullah ÖZER - Okul Müdürü

1974 yılında Konya Ereğli´de doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Kutören İlk/ortaokulunda tamamladı. Lise öğrenimi Ereğli Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi El Sanatları Öğretmenliğinde tamamladı. 1996 yılında Samsun Çarşamba Kız Meslek Lisesinde El Sanatları Öğretmeni olarak göreve başladı. İkinci lisans eğitimini 2013 yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim fakültesi Edebiyat alanında tamamladı. 2005 yılında bu yana çeşitli özel eğitim ve mesleki ve teknik eğitim veren okullarda yöneticilik görevini halen yürütmektedir. Çeşitli Spor Kulüplerinde başkanlık görevi yapmıştır. Eğitim alanında halen Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Enstitüsünde Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.