KONYA / EREĞLİ - Ereğli Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 109. YILI OKULUMUZDA YAPILAN BİR TÖRENLE KUTLANDI.

VATAN VE KAHRAMANLIK BULUŞMALARI

12 İSTİKLAL MARŞININ KABULU TÖRENİ

HAYDİ PİŞİR  BAKALIM KONYA FİNALİ

HAYDİ KONUŞ BAKALIM KONYA FİNALİ

OKULUMUZ ASTRONOT ADAYLARI ABİLERİNİN İZİNDE

Okulumuz Sosyal Medyada

Okulumuz Kapadokya Gezisi

Haz

Ereğli Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi uygulama sınıfı mezuniyet töreninden kareler...

Mrt

Medeniyet Okulu Projesi kapsamında lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik düzenlenen "Haydi Pişir Bakalım" isimli yemek yarışmasının İl finali 10 Mart 2023 Cuma günü gerçekleştirildi.

Mrt

Deprem bölgesinden gelen minik misafirlerimiz için psikodrama gösteri etkinliği düzenledik.

Mrt

Okulumuz Kahramanmaraş merkezli depremlerde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için uyku tulumu dikmiştir.

Haz

TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARINI GERÇEKLEŞTİRDİK. Okulumuz tarafından hazırlanan 20 adet proje ile TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARININ sunumunu gerçekleştirdik. Programımıza katılım sağlayan Kaymakamımız Sayın Edip ÇAKICI'ya, Gençlik Spor Müdürümüz Sayın Cumaali ÖZİNCE'ye,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İradet GENÇ'e, Değerli Protokol üyelerine, Kıymetli Misafirlerimize, projeleri ve programı hazırlayan emek veren değer katan tüm mesai arkadaşlarıma ve öğrencilerimize şükranlarımı sunarız.

May

Konya Ereğli Elele projesi kapsamında Okulumuz Çocuk gelişimi ve eğitimi alanı öğrencileri tarafından Mithatpaşa paşa ilkokulu öğrencilerine yönelik 'Paylasma ve temizlik ' temalı dramatik etkinlikler düzenlenmiştir .

Nis

Meslek liseleri aileler ile buluşuyor projesi kapsamında mahallemizde ikamet eden yaşlılarımızla Aile ve Tüketici Hizmetleri bölümü öğretmen ve öğrencileri ile bayram öncesi ziyaretlerde bulunuldu. Emeği geçen mahalle muhtarımıza,okul idaremize, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.